Lettuja ja vaalityötä Martin kulttuuriolohuoneella

Vaikka virallisesti minua ei vielä ole nimetty kunnallisvaaliehdokkaaksi, olen helpottunut ja jopa hivenen innostunut, kun sain päätökseni tehtyä ja lähetettyä ehdokassitoumuslomakkeen postiin. Ehdokkaana oleminen antaa motivaatiota osallistua entistä aktiivisemmin poliittiseen keskusteluun, ja tehdessä vaalikampanjaa itselle, toimintaa helpottaa, että vastaa aina viimekädessä itselle siitä mitä suustaan ulos päästää.

Tällä hetkellä Turun Vasemmistoliitolla on kasassa noin 80 ehdokasta täyden sadan ehdokkaan listasta, joka on puolueen tavoitteena. Lopullinen lista julkistetaan 24. elokuuta Panimoravintola Koulussa Turun Vasemmistoliiton virallisessa vaalistartissa. Ensi viikon tiistaina 14.8. klo 18.00 järjestetään Koulun historianluokassa myös ehdokastilaisuus, johon kaikki ehdokkuutta vielä pohtivat ovat tervetulleita mukaan. Jo nyt listalla on useita henkilöitä, joiden kampanjoissa minun olisi helppo olla mukana, ellen olisi itse ehdolla. Tämä on yksi merkki hyvästä listasta.

Tänään herättelin henkilökohtaista vaalityöfiilistäni osallistumalla Vasemmisto alueilla-tilaisuteen Martin kulttuuriolohuoneen edustalla, jonne joukko vasemmistolaisia oli kokoontunut viettämään aurinkoista iltapäivää kahvin ja letunpaiston merkeissä.  (Kuvassa tosin näkyy pelkkä teltanreuna ja Martin kulttuuriolohuonetta mainostava sympaattinen keltainen polkupyörä.)

***

Kulttuuriyhdistys IDA ry:n ylläpitämä Martin kulttuuriolohuone edustaa ideaalilla tavalla toimivaa julkista tilaa, jossa turkulaisilla on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja järjestää esimerkiksi opintopiirejä, keskustelutilaisuuksia tai yhteisiä lauluhetkiä. Tilassa toimii pienimuotoinen kirjasto ja kahvila ja sitä saa vuokrata yksityiskäyttöön kohtuulliseen hintaan.  http://kulttuuriolohuone.blogit.fi/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s