Tietoja

Olen 35-vuotias turkulainen toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunkiympäristölautakunnan jäsen.

Politiikkaan lähdin mukaan, kun huomasin kuinka yhteiskuntamme toimii vain hyvin toimeentulevien, hyvissä verkostoissa kiinni olevien ja terveiden ihmisten ehdoilla.

Jos omien ja läheisten asiat ovat ovat hyvin, monet yhteiskunnalliset ongelmat jäävät helposti huomaatta. Jos olet köyhä, ilman tukiverkkoa ja sairastat, tarvittavan avun saaminen ja toimiminen yhteiskunnassa on vaikeaa.

Politiikassa puolustan vahvaa hyvinvointivaltiota, jossa kaikki ihmiset taustastaan katsomatta saavat samat hyvin toimivat julkiset palvelut ja kunnollisen sosiaaliturvan. Jokaisella on oikeus asuntoon, koulutukseen, hoivaan, liikkumiseen, muihin tarvittaviin palveluihin sekä työhön ja  yhteiskunnalliseen osallistumiseen.elinsa

Yhteiskunta ei ole yritys. Yhteiskuntaa ei pidä alistaa voiton tavoittelulle, koska se johtaa  yhä voimakkaampaan eriarvoistumiseen, demokratian kaventumiseen ja siihen, että ihmiset voivat entistä huonommin.

Turusta haluan kaupungin, jossa kaikkien on hyvä asua ja ympäristöstä pidetään huolta. Kuntapolitiikassa on keskityttävä perusasioihin: lopettava palveluiden alibudjetointi, rakennettava lisää kohtuuhintaisia asuntoja, palkattava tarvittavat opettajat ja hoitajat sekä pidettävä huolta luonnosta ja kestävästä kaupunkiympäristöstä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja opettaja. Työurastani suurimman osan olen tehnyt erityisopetuksen parissa eri ikäisten lasten ja nuorten parissa. Tällä hetkellä työskentelen päiväkodissa varhaiskasvatuksen erityisopettajana.

Yhteystiedot:
facebook.com/elinamathilda
elina.sandelin@turku.fi
040 8331707

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s