Tue vaalityötä

Kuntavaalit järjestetään 9.4. Olen ehdolla Turun kaupunginvaltuustoon, koska haluan jatkaa sitä poliittista vaikuttamista, jota olen kuluneet neljä vuotta Turun kunnallispolitiikassa tehnyt.

Haluan Turkuun enemmän kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, toimivat lähipalvelut, päiväkoteihin ja kouluihin ryhmäkoot, joissa kenenkään ei tarvitse jäädä toisten jalkoihin. Kaavoituspolitiikassa ratkaisuja on pohdittava avoimesti erilaisten vaihtoehtojen pohjalta. Hyvää asuin- ja kaupunkiympäristöä ei tehdä yksityisten edunsaajien sanelun pohjalta.

Jos halut tukea vaalityötäni, voit tulla mukaan tukiryhmään, tukea vaalityötä sosiaalisessa mediassa tai antaa rahalahjoituksen tukiryhmäni tilille:

Tilinumero: FI49 5711 6120 2486 67 Turun Seudun Osuuspankki

viestikenttään: sandelin2017

Raha käytetään vaalityöstä koituvien kulujen kuten vaaliesitteen, tilavuokrien ja mahdollisten mainosten maksamiseen.

Kaikki tuki ja pienikin summa vie vaalityötä eteenpäin!

(Kampanja-aikana ehdokkaiden tukiyhdistykset voivat kerätä vaalirahaa ilman erillistä rahankeräyslupaa. Yli 800 euron lahjoituksissa lahjoittajataho on ilmoitettava. Lisätietoja vaalirahaa koskeviin sääntöihin löytyy täältä.)

Lisätietoja tukiryhmän toiminnasta saa laittamalla viesti fb:ssä (facebook.com/elinamathilda/) tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella elina.sandelin[at]turku.fi, 040 8331707.

elinatori

Kuva: Daniel Lehtovirta